Nálatok mikor rendel a gyerekorvos? Én ezt nem értem.
Most is épp a gyereket próbálom ébren tartani, fél 1-re kell mennünk. A szerda délután kivételével minden nap alvásidőben rendel. 10-12-ig vagy 12-14-ig. Nem dolgozik máshol, nincs magánpraxisa, kórházban sem dolgozik. Nagyvárosban lakunk. A többi is ilyen időpontokban rendel.
Nem háborgok, csak érthetetlen nekem.
Hétfőn, kedd, szerda és péntek 8-11:30-ig.
Csütörtökön 14-16-ig.
Péntek 14 órától pedig azoknak, akik már meggyógyultak, de menni kell kontrollra még.
szerintem ez tejesen jó időpont, aki egyszer alszik már csak, ebéd után, az tud menni 10-11 körül, akinek meg 2x alszik a babája annak meg ebéd után jó.
nálunk hétfőn és pénteken 6-8-ig van, nekem ez sokkal problémásabb mert rosszul viselik ha nem fürdetem és fektetem le utána őket 6kor :(
Itt nálunk is 9-12 és 13-16
Pesten eltolásban rendelt a gyerekorvosom.
8-10,10-12,12-14,14-16,16-18 azt hiszem,mellé védőnő is volt ő még egy szobával odébb.
Nàlunk a tanàcsadàs az ilyen. 12:30-14:30.
Addig jó, míg 2* alszik egy nap, de ha csak egyszer....bàr egy alkalmat egy hónapban ki lehet bírni, de így àllandóan ordít a gyerek a rendelőben, mert fáradt.
Köszi a válaszokat!
Az én fiam egyszer alszik, fél 12-től vagy déltől 3 óra hosszat. Tegnap pl 11-13-ig rendelt, odamentünk 11-re, de délben jutottunk be. Már sírt, hogy álmos. Ma kellett vissza kellett mennünk, fél 1-re volt ugye időpont. Hát, még rosszabb volt mint tegnap. Fél 1-kor ő már rég alszik.
Na mindegy, csak kíváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!