Ha a gyereknek nincs mas tunete, csak az orra folyik ( szines valadek! ) engeditek ovodaba- iskolaba?
Ha csak szimplán folyik az orra, akkor sem viszem. Ha színes, akkor meg pláne nem, sőt akkor szokott kapni rá gyógyszert is (antibiotikumot), nem csak tünetenyhítőket.
Mivel az allergián kívül minden más orrfolyást fertőzés okoz, így miért is vinném fertőző betegséggel a gyereket oviba? Elég, ha a többi okos szülő megteszi, ami miatt a nagycsoportos gyerekem is minden hónapban itthon van betegség miatt.:(
Pont emiatt van az en gyerekem is folyton betegen itthon.
Akkor van meg rajtam kivul is olyan aki ugy gondolja egy orrfolyas is fertoz.
Nekünk nagyon aranyos a dokinénink, ha bármikor ilyen kérdésem van, hogy ő mit javasol, vigyem, ne vigyem, akkor azzal is felhívhatom.
A zöldes-sárgás orrváladék szerintem már betegséget jelez, és lehet most még tünetmentes, de lesz ez még így sem. Az én gyerekeim szerencsére csak ritkán lázasak, úgyhogy azt én nem tekintem mérvadónak, hogy van-e láza.
Sajnos én is emgedem ,mert akkor egész évben nem lehetne vinni!!
Nálunk az első 3 nap tiszta az orrváladék utána sárga lesz!Erre én adok orrsprayt most Septonazalt használtunk nagyon bejött 3 nap alatt újra kitisztult az orrvàladéka!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!