2hónapos és 1napos a lányom ma kapta meg a kötelező oltásokat. Ti is sirtatok?
a patikában gyógyszervásárlásnál közöld máskor a gyermek korát.
ha ilyen anyám lenne én is sírnék
nem szoktam sirni oltáson. nagy gyerekemmel germicidet irt az orvos, kicsivel most noramizopheanzonit.
mexalent nem adnék 2 hónaposnak nem véletlenül irt vényre a doki
Na a bunkok kedvéért a doktor nő nem adott egy darab receptetse.
Második. A patikában ezt ajánlották ha bár 3hostol..de azt mondta felet nyugodtan beadhatok neki .. sirni azért kérdeztem meg h sirtatok e mert kellett egy kérdés a felső rublikába... annak aki ezt irta h ga,ilyen anyám lenne üzenem neki.h ha,ilyen bunko lányom lenne attol sírnék. Szánalmas hogy itt elvileg kérdezni lehet bátra de mégis akadnak ilyen bunko barmok.
Wow!
Te aztán kiakadtál.
Nem bunkó módon szántam hogy a doki születésekor receptre irja, de ahogy érzed húzd fel a falat magad köré ezzel a stilussal.
2. a patikában sokszor buták dolgoznak. Nekem is akartak adni olyat amit nem igazán lehetett volna mert fingja se volt róla.
Inkabb felhivtam a doki nénit és megkérdeztem.
3. valóban tuskó volt az aki attól sirna ilyen anyja lenne mert bár nem ismerlek nem tartalak bunkónak és rossz anyának.
Ha a kérdés pontban nem is az az igazi amit tudni szeretnél,hanem ami az alsó mellékletben lehet irni akkor célszerű átgondolni mit is akarsz kérdezni.
Az a válaszoló voltam aki a nevetőset irta. Nem tudom hanyadik voltam.
Az oltáskor tartottam magam, de amikor már kijöttünk potyogtak a könnyeim. Nemcsak a fájdalmat okoznak neki, hanem mert nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen fejletlen immunrendszerű gyermeknek hasznára vagy kárára válik az oltás (Google : oltáskárosodott gyerekek ). Nem oltásellenes vagyok, de ha tehetném pár hónappal későbbre halasztanám ( mi nem tartozunk a rizikó csoportba, hogy minnél korábban immunizáljunk) oltásokat és akkor nem is kell ennyi emlékeztető oltás sem. (Ezt a pentaximot pl a skandináv országok a 3, 5, és 12 hónaposan adják=2+1. Akkor itt miért más az ütemezés=3+1?)
Szeretném azt hinni, hogy az oltások nem károsítják a gyermekeink immunrendszerét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!