Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 2hónapos és 1napos a lányom...

2hónapos és 1napos a lányom ma kapta meg a kötelező oltásokat. Ti is sirtatok?

Figyelt kérdés
Mexalen125mg végbélkupot kaptunk a patikába Ez 3hostol lehet adni volt igy valaki mint én? Nyilván felet adok neki de megnyugtatna,ha rajtam kivül van még valaki más is igy.??

2016. nov. 2. 17:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

a patikában gyógyszervásárlásnál közöld máskor a gyermek korát.

ha ilyen anyám lenne én is sírnék

2016. nov. 2. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Kisfiam soha nem sírt oltásnál, szóval semmi nem késztetett sírásra. Amikor 8-szor szúrták meg, és 9. alkalommal a fején vérvétel céljából, na akkor már sírtam...
2016. nov. 2. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is kipottyant a könnyem. Kúp akkor, ha lázas.
2016. nov. 2. 21:07
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

nem szoktam sirni oltáson. nagy gyerekemmel germicidet irt az orvos, kicsivel most noramizopheanzonit.

mexalent nem adnék 2 hónaposnak nem véletlenül irt vényre a doki

2016. nov. 2. 21:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Na a bunkok kedvéért a doktor nő nem adott egy darab receptetse.

Második. A patikában ezt ajánlották ha bár 3hostol..de azt mondta felet nyugodtan beadhatok neki .. sirni azért kérdeztem meg h sirtatok e mert kellett egy kérdés a felső rublikába... annak aki ezt irta h ga,ilyen anyám lenne üzenem neki.h ha,ilyen bunko lányom lenne attol sírnék. Szánalmas hogy itt elvileg kérdezni lehet bátra de mégis akadnak ilyen bunko barmok.

2016. nov. 3. 15:21
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

Wow!

Te aztán kiakadtál.

Nem bunkó módon szántam hogy a doki születésekor receptre irja, de ahogy érzed húzd fel a falat magad köré ezzel a stilussal.

2. a patikában sokszor buták dolgoznak. Nekem is akartak adni olyat amit nem igazán lehetett volna mert fingja se volt róla.

Inkabb felhivtam a doki nénit és megkérdeztem.

3. valóban tuskó volt az aki attól sirna ilyen anyja lenne mert bár nem ismerlek nem tartalak bunkónak és rossz anyának.

Ha a kérdés pontban nem is az az igazi amit tudni szeretnél,hanem ami az alsó mellékletben lehet irni akkor célszerű átgondolni mit is akarsz kérdezni.

Az a válaszoló voltam aki a nevetőset irta. Nem tudom hanyadik voltam.

2016. nov. 3. 15:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem szoktam senkivel igy beszélni.. föleg mióta meglett a kislányom.de nehogymár láthatatlanba itéljen meg engem az a személy aki ezt írta... neki ez hogy esne??!! Mindegy hál isten jól van a kislányom nem volt láza.. se semmi. És mégis adtam neki egy fél kupot..hmm.. ja és a végére aki egy kicsit is lelkis sztem alap hogy elsirja magát ha látja hogy a sajátját "bántják" mert ök nem ugy fogják fel hogy muszáj csak annyit h fáj.. én konkrétan bőgtem. Jobban sirtam a végén mint a kislányom. No mindegy nem vitázok senkivel. Asszem az utolsó volt h jöttem ide tanácsért.. további szép estét mindenkinek még annak a tökéletes anyukának is
2016. nov. 3. 23:03
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Hat szerintem nem volt okos dolog egy 3 honapos kortol adhato kupot adni 2 honapos babanak, akinek nincs laza, se semmi baja, de te tudod.
2016. nov. 4. 00:01
 19/19 anonim ***** válasza:
37%

Az oltáskor tartottam magam, de amikor már kijöttünk potyogtak a könnyeim. Nemcsak a fájdalmat okoznak neki, hanem mert nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen fejletlen immunrendszerű gyermeknek hasznára vagy kárára válik az oltás (Google : oltáskárosodott gyerekek ). Nem oltásellenes vagyok, de ha tehetném pár hónappal későbbre halasztanám ( mi nem tartozunk a rizikó csoportba, hogy minnél korábban immunizáljunk) oltásokat és akkor nem is kell ennyi emlékeztető oltás sem. (Ezt a pentaximot pl a skandináv országok a 3, 5, és 12 hónaposan adják=2+1. Akkor itt miért más az ütemezés=3+1?)

Szeretném azt hinni, hogy az oltások nem károsítják a gyermekeink immunrendszerét...

2016. nov. 5. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!