Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Menjugate oltást mennyivel...

Menjugate oltást mennyivel előtte tudom kiváltani, hogy felhasználnánk?

Figyelt kérdés
Lassan esedékes lesz 16 hós kislányomnak a menjugate oltás beadása, viszont nem itt a lakóhelyünkön hanem kb. fél órányira van az orvos aki beadja neki. Ott is van persze gyógyszertár de nem lenne szerencsés ha nem tudnám ott az oltás beadása előtt kiváltani az oltóanyagot és keresgélni kellene. Ha itt ahol lakunk, kiváltom akkor mennyi ideig lehet eltartani? Illetve gondolom nem lesz gond ha fél órát a kocsiban nem lesz hűtve?
2016. okt. 27. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem kb 2 héttel előtte érdeklődj, van-e vagy kell-e rendelni, mennyi idő alatt érkezik meg. Otthon hűtőszekrényben eláll. Az orvosi rendelő melletti patikában is meg tudod ugyanezt csinálni. Ha rendeltek nektek valamit, azt másnak nem adják oda, egyébként nekem egy sorszám félét adtak mindig és ha azt mondták holnapra ott lesz, az sem volt baj, ha mondjuk máskor mentem érte.
2016. okt. 28. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!