Mitől lehet, hogy fiamnál nem múlik egy fertőzés 5. napján a hasfájással járó, gyakori nyálkás- véres székletürítés?
Orvos látta? Széklettenyésztés volt?
Viszont ha esetleg még vártok az eredményre, ezzel akkor is azonnal kórház!!!
Voltunk ügyeleten. Kicsit megtapogatták a hasát és azt mondták, hogy nem vakbélgyulladás, menjünk holnap a háziorvoshoz.
Folyamatosan kínozza az inger, kis mennyiségeket produkál, reggel óta véres- nyákkal együtt.
Nyáron volt ilyen a fiamnak. Mikor mondtam a doktor neninek, hogy véres, nyákos a széklete, nekünk is kb. 5. Nap volt, akkor írt fel antibiotikumot, ami szinte azonnal hatott. Es elkuldtunk szeklettenyesztest, mire megjott annak az eredmenye, addigra teljesen meggyogyult a fiam.
Azt hiszem champylobacter tenyeszett ki, ami hussal, tojas kapcsan juthatott a szervezetebe, de hogyan azt nem tudom, mert mas nem.lett beteg a csaladban.
Szerintem nalatok is bakterialis fertozesrol van mar szo. Erthetetlen, hogy az ugyelten miert nem adtak gyogyszert..
Nem varnek reggelig. Elvinnem akkor korhazba.
Mielőbbi jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!