Gyakori megfazasnak ellen mit tehetunk? SOS mar nincs otletem!
Figyelt kérdés
5.5 eves fiam nagyon erzekeny a felso leguti betegsegekre. Harmadik eve jar kozossegbe, de egesz tanevben alig sikerul jelen lenni. Sajnos az evek elorehaladtaval semmi valtozast nem latunk, sot. Tavaly rosszabb volt mint azelott. Nyaron tobb orvos tanacsara az orrmandulajat kivettek, es iden 4 nap ovi utan ugy csorog az orra hogy szinte meg sem all es kohog is. Teljesen tanacstalan vagyok. Mit tudnank meg tenni erte? Tobb immunerositot is probaltunk, semmi hatasuk nincsen. Jobb lesz ez valamikor?2016. szept. 16. 18:35
1/11 anonim válasza:
Igy erosodik az immunrendszere
12 eves koraig evi 10 x natha ami 10 napig tart teljesen normalis.
Sos orrcsepp minden nap zoldseg gyumolcs es feherje joghurt iro kkefir segit eros immunrendszert kialakitani.
2/11 anonim válasza:
Allergiatesztet csináltak?
Nálunk első körben azt nézték allergia gyengíti-e az immunrendszerét. Hiába lett minden eredményünk negatív, mióta nem issza literszámra a tejet, sokat javult.
3/11 anonim válasza:
Miert pontoztatok le ?
Minden modern gyerekorvos ezt tudja es elmondja a szuloknek
Dr novak hires orvos irta ezt
Evi 10x 10 nap normalis
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem meg evi 10 megfazas nagyon sok... vagyis ha egy eltart 2 hetig akkor egesz telen beteg... mint ahogy van is. Latok mas gyereket es kozel sem ilyen beteges. Nem lehet normalis...elviszem allergologushoz is. Es csinalunk egy bronch vaxom kurat. De allitolag azt is csak egeszsegesen lehet, ami telen nem sok van, ugyhogy jovo nyarig varni kell vele.
2016. szept. 17. 03:38
5/11 anonim válasza:
Szia. Először is bocsi az elütésekért,teloról írok. Sajnos átérzem a helyzetedet, az én lányom már 8éves lesz és még mindig beteges,felső légút a gyengéje. Sok orvost megjártunk már, röviden a válasz kinővi majd. Allergiára én is elvittem, laktózérzékeny a lányom, mióta nem iszik tejet kicsivel jobb.Az ovi végig úgy telt, hogy max. 1hét, utána 2itthon. 1osztályt 355óra hiányzással zárta. Immunerősitőből szinte mindent próbáltunk talán a just nahrin narancsos és a grapefruit csepp volt jó. Mindent eszik,sok zöldség,gyümölcsöt, nem válogatós. Genetikailag alacsony az Igaja. Mi beszereztünk egy sóoldatos inhalátort,az jó a taknyolos-köhögös betegségekre. Sajnos többel nem tudlak biztatni, még ami jó,de nem csodaszer béllflóra regenerálót szedünk 1 évig folyamatosan. Kitartást Nektek.
6/11 anonim válasza:
Kedves 5-ös, megírnád nekem mit ajánlottak bélflóra regenerálásra. Nekünk a gsztrón, csak a normafloret írták elő havonta egy hétig.
7/11 anonim válasza:
Ja, inhalátorunk nekünk is van. Én most tervezek sógépet venni a szobájába. Ez tisztítja a levegőt. Kíváncsi vagyok mennyit használ.
8/11 anonim válasza:
Ezt néztem ki. Kb annyiba kerül, mint egy 2 hetes nátha kezelése, szóval sokat nem vesztek vele.
9/11 anonim válasza:
Nekünk a gasztron protexin restoret ajánlottak, ez teljesen tejmentes. Mi már 1éve mindennap szedjük,nagyon jó. Az inhalátorunk neve family respironics, philips. 3000ft volt receptre. Sógépet elajándékoztam, nekünk nem jött be:(. Remélem tudtam segíteni.
10/11 anonim válasza:
Köszönöm! Megírnád, mi volt a gond a sógéppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!