Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet ez? Többi lejjebb.

Mi lehet ez? Többi lejjebb.

Figyelt kérdés
2 éves kislànyom reggel óta kisebb-nagyobb megszakítàsokkal làzas.Az alsó ajka megvan duzzadva és apróbb hólyagocskàk keletkeztek.Nyàladzik, ràgcsàlja a szàja szélét, még fogacskàk jönnek(hàtsó örlö fogak).Inni iszik, enni nagyon keveset ,pàr falatot.Làzcsillapitót adtam nagy nehezen, mosdatom langyos vizzel.Mi lehet ez?Fogzàson kivül?Mit lehet még tenni? Előre is köszönöm a vàlaszokat.

#fogzás #láz #ajak #duzzadás #hólyagocskàk
2016. júl. 31. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvosnak szólj. Herpesz is lehet, ha van esélye elkapni tőletek.
2016. júl. 31. 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, bàr orvoshoz mindeképp reggel megyünk, inkàbb arra lettem volna kivàncsi, hogy addig is mit csinàljak, hogy ne szàradjon ki.
2016. júl. 31. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Most an valami vírus száj külső és teljes belső is felhyagosoidik napokignlazasodnak.

Nővérem gyereke is pont igy vol elvitte orvoshoz és akkor mondta.

Mellette torok gyulladása is volt.

Vidd orvoshoz mert napok múlva egy falatot sem fog már enni.

Lehet ő is a virusba eset

2016. júl. 31. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
afta, vagy herpesz...mindkettő gyulladás, okozhat lázat...ha rákeresel googlebe láthatod hogy hogyan néz ki, össze tudod hasonlítani...meg hát ugye akkor reggel a doki is megmondja..addig nem nagyon tudsz mit tenni, nekem felnőttként nem rég volt, vashiánynak köszönhetően (kismama vagyok), sós vizes öblögetés volt jó rá - de ő nyilván nem tud öblögetni - meg vettem ecsetelőt a gyógyszertárban...de babának lehet másként kell kikezelni, már ha egyáltalán az....én gyógynövényes ecsetelőt kaptam rá, illetve corsodylt és attól el is múlt pikk pakk pedig hetek óta szenvedtem tőle.
2016. júl. 31. 20:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Voltunk orvosnál, kapott aktil duot(bár a gyógyszertárban, helyettesító gyógyszert kapott) cataflan cseppet, meg irattam naturland kúpot.Használ mert jobban van a kislányom(tud már pakolászni , szét pakolni a játékait :) de a száján nagyon kis ütemben gyógyulnak a sebek.Erre viszont nem kapott semmit, emiatt alig eszik, inkább csak tejet, meg vizet, gyümölcslét iszik, de azért kóstolgat.Nem lehetne valami ecsetelőt venni?Védőnönket kérdeztem, az annyit irt, hogy mad az antibiotikum elmulasztja..hát kösz, de mikor, mikor nagyon legyengül???Holnap visszamegyünk az orvoshoz, hátha tanácsol valamit erre.Ti használnátok valamit a sebekre, hólyagokra?Az a baj, hogy kiharapja...
2016. aug. 3. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!