Mire való a Vibrocul?
Semmire.
Elvileg fogzáskor segítene. Enyhe nyugtató hatású. A babámnak semennyire nem segít.
És viburcol a neve. :)
Ha hasfájós is és válogat is, akkor az úgy nem könnyű. 5 hetesen a gyerekorvos írt fel pregomint de a fiamnak nem kellett. Visszatértünk a HA tápszerekhez. Csak teltek a hónapok, a baba fél éves és hasfájós. Megpróbáltuk a Peptit az elvileg jobb ízű egy fokkal de egy hónap után se volt javulás. Gasztroenterológiára jutottunk, ő csak a Pregomint hajtogatta. Azt mondta olyan lassan legyen a váltás, hogy először 5 kanál a régiből és 1 az újból, ha nem tetszik neki de azért megeszi akkor ugyanígy még egy adag. Hát 2 nap után sikerült váltani de nagyon megérte, 7,5 hónaposan végre elmúlt a hasfájás.
Lehet kinövi a babád de ha valami komolyabb dolog van a háttérben pl laktózérzékenység vagy tejallergia, akkor magától nem fog elmúlni a hasfájás.
Nemhogy a homeopátiától, a többitől sem mindig van javulás. Lehet kapni laktáz enzimet, probiotikumot, sokmindent, én se szeretem mindennel tömni a gyerekem de szenvedni látni még annyira sem. Úgy voltam én is vele, hogy egy próbát megérnek. Az más kérdés, hogy volt ami segített átmenetileg de egyik sem váltott világot ahogy az időre is várhattam volna még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!