Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mien lázmerot használtok...

Mien lázmerot használtok lázméréshez babáknak popsiba, és meddig tartjatok bent?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Soha nem dugtam lázmérőt a gyerekeim fenekébe, feltalálták már a fülhőmérőt is. De a hónalja alá is foghatod a simát, úgy is tökéletes, nem értem ezek miért nem jók. (A pontosságuk ezeknek is tökéletes, 1-2 tized eltérés meg másból is adódhat.
2016. júl. 19. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Sosem piszkáltam indokolatlanul a fenekét.Én nem tudok segíteni,de hátha a többiek...Fülben,hónaljban is lehet mérni.
2016. júl. 19. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Fülhőmérő 3 év alattinál nem pontos méretbeli okokból.

Infrás már egy izzadó homlok esetén se mér még megközelítőleg se pontosan.

Hónaljban pedig azért nem, mert fontos a gyorsaság.

Omron flexi 10 mp-s lázmérőt. Csak végbélben mér 10 mp alatt.

2016. júl. 19. 18:37
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 ez nem indokolatlanul torténik,és egy régi pontos modszer
2016. júl. 19. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
A márkáját nem tudom. Digitális, 5 mp alatt mér popsiban.
2016. júl. 19. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
Hát persze.Régi módszer az is,hogy már két hónaposan töltött káposztát,pörköltszaftot,meg tejet adtak a gyerekeknek.
2016. júl. 19. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Babakorban használtam popsiban,digtilális (Benu márkáju) kb 5 másodperc,aztán áttértem hónalba mérésre,ám nem volt pontos! Jelenleg korházban vagyunk napi minimum 5× mérek és megkértek ez popsiban történjen mert az a legpontosabb érték! (Persze levonás után)
2016. júl. 19. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Digitális, nem tudom a márkáját. Addig van bent, amíg nem csipog, de több mint 5 mp. Múltkor hónaljban mértem neki 36,8-at, de mivel éreztem, hogy meleg, megmértem popóban is. 38,4 volt neki. Szóval nem biztos, hogy reális hónaljban mérni...
2016. júl. 19. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
A márka mindegy, a lényeg hogy puha, hajlékony végű legyen
2016. júl. 19. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudpm a markat. Bocsi, 10 mp alatt mer, ugy kerd a gyogyszertarban, hogy minel gyorsabbat szeretnel. A jelzesnel rovidebb ideig nem erdemes bennehagyni, mert nem ero el a pontos erteket, a jelzes utan meg nem ertem, miert kellene tovabb hagyni benne? Szoval a kerdesed eme resze ertelmetlen.
2016. júl. 19. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!