Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Cisztás fibrózisról (enyhe...

Cisztás fibrózisról (enyhe forma is) van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Kisbabám 4hónapos. Májenzimjeivel van probléma születése óta. Epepangása is volt,valamint Iga hiányos. Most Cf-ra (mukoviszcidózis)fogják tesztelni. Nagyon félek,csak a legsúlyosabb formáról (tüdő érintettség)vannak ismereteim .......
2016. júl. 19. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Van rokonságban de túl sok jót,nem tudok mondani.Drukkolok hogy a te babádnak ne az legyen.
2016. júl. 19. 12:44
 2/2 anonim válasza:
100%
Szia! Kisfiamnál 5 hónaposan derült ki hogy cfes. Nekünk is a májjal volt probléma plusz 6 hetes kora óta köhécselt. Tüdőgyulladása volt, vérszegénysége, fehérjehiánya, megnagyobbodott mája. 5 hónaposan megkezdték Törökbálinton a kezelést. 3 hetet voltunk bent antibiotikumos kezelésen tüdőben levő baci miatt. Azóta itthon csinálom neki az inhalálást plusz gyógyszerezést és hála istennek most 9 hónaposak vagyunk de egyenlőre semmi problémánk. Úgy élünk mint egy egészséges babával. Szorítok és kitartás ha mégis az. Eleinte elolvastam mindent amit a neten írtak. Belebetegedtem de talpra álltam mert láttam h milyen jól van a kisfiam. Azóta nagyon pozitívan állok mindenhez. Lehet hogy nem fog mindig ilyen könnyen menni ez az egész, de hiszem hogy a kezelések betartásával minden rendben lesz! Mire oda jutunk hogy 18 éves lesz addigra szerintem meg lesz a gyógymód rá! Csak addig ki kell tartani :)
2016. nov. 27. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!