Orrmandula műtét de kinél?
11 kerületben lakunk,és azt hallodtam hogy a Szent Imrében van nagyon ügyes doktornő aki vállal 3 éves kortól kisgyerekek műtétjét!!
Valaki meg tudná adni az elérhetőségét és nevét?
Nagyon köszönöm előre is
NIKI
Van. Megírom üzenetben.
De kérdés, hogy milyen súlyú a gyereked, úgy emlékszem 15 kg alatt nem altatnak.
Na ezzel a részével nem lesz gond ugyanis a lánykám 20 kg
1 Évesen is már a 12 kg ütötte!
1. vagyok: Nem biztos, hogy a tehetetlenség. Az én fiamnál igen látványos halláscsökkenés volt az egyik ok, illetve mivel hatalmas nagy volt az orrmandulája a lágy szájpadot nyomta szét. Állandó nátha miatt én sem ragaszkodnék a műtéthez. Nálunk nagyon bevált - igaz 4 éves kortól használható ami nekünk van - orrmosó. Naponta 2x, amit nem tud kifújni azt egyszerűen kimossa. Sokkal rövidebb egy-egy náthás időszak, mióta használjuk.
Kérdező! Elvitted orvoshoz? Mit mondtak?
Nos,itt arról is szó volt mert jelenleg nincs!
Hogy az óvónők mondták hogy mintha nem hallana a csajszim!
Erre én egy óvodás kiabál is és hangosan beszél hiszen a sok gyerek között nem is lehet másképpen!!
Elvittem orvoshoz közölték hurutosak a
fülei,persze hiszen taknyos hol jobban hol lihgtosan!
De jelenleg jól van mindent meghall, nem taknyos stb.. mert jó idő van!! Megbeszéltük apával és várunk még !!Hátha
most nem lesz baja Szeptembertől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!