Ha babám tápszeres, de tejcsim másfél hos, van még pár csepp és a szeme kicsit huzatott kapott. De dohányzom akkor csepegtethetek bele neki?
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 20:00
11/14 A kérdező kommentje:
hát igen értem én ... csak nem hittem hogy éppen ezen kell fennt akadni...na mindegy...
2016. máj. 16. 23:27
12/14 A kérdező kommentje:
egyébként köszi a válaszokat...
2016. máj. 16. 23:29
13/14 anonim válasza:
Nekem például nem engedték a kamillát sem,csak a forralt,majd lehűtött vizet,amivel kissé megtörölgettem a baba szemét.Nem is használt,úgyhogy a doki által felírt szemcsepp lett a megoldás.Vidd el az orvoshoz,mert laikusként nem biztos,hogy jó dolog találgatni,hogy vajon mi baja pontosan.
14/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha most leszoknál a cigiről? A motiváció most erősebb :)
Szerény véleményem az, hogy ha úgyis anyatejjel táplálod, akkor túl nagy bajt nem csinálnál.
Huzatot kapott a szeme? Szerintem inkább fertőzés lehet, amit pl. homeopátiás szemcseppel is kiválóan lehet kezelni. Először nézesd meg dokival, adjon diagnózist, aztán irány a patika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!