Szerintetek jol gondolom hogy allergia elleni gyogyszer helyett inkább c vitamint veszek kisgyermeknek?
Tőlem kapott el megfázást.a tünetek enyhék kicsit köhög, kicsit orrfolyos, reggel 38 fokos láz.
A doki felírt köptetőt mert picit hurutos és allergia elleni gyogyszert ami szénanátha es poratka okozta tüneteket kezel szájpadlás-szemviszketés stb. A gyermeke nem allergiás, nem vörösek a szemei, a lázát levitte a kúp.
Én inkább immunerősítőt vagy Cetebét vennék a gyogyszer helyett.
Mi a véleményetek és mit ajánlotok 2 évesnek?
Az Aerius tágítja a hörgőket, így kevésbé lesz kínzó a köhögése és nyugtatja a légútakat is.
Semmi baja nem lesz tőle a gyereknek, viszont jobban fogja érezni magát tőle. Gondolom éjszakára, lefekvés előtt írt fel 2.5 ml-t.
A lányom is két éves, náthás, ő is ezt szedi.
Gyorsabban és kevésbé kínlódva fog gyógyulni, ha szedi. A C-vitamin egyáltalán nem váltja ki, sőt meglevő betegségnél semmit sem ér.
Hát ez az, hogy semmiféle megűléses tünetről nem ir, légutakrol, hörgőkről sem..max orrfolyás de számtalanszor folyt már az orra mint minden bölcsisnek
Sokan a C vitamint szedik ész nélkül , teljesen feleslegesen. Pl. vannak az 1000 mg-os C vitamin tabletták. Egy felnőtt!! embernek napi 80 mg-ra C vitaminra van szükség , ebből 40 mg-ot egy normális táplálkozással bevisz egy nap. A felesleg pedig vizelet formájában ürül . Lehet ezzel vitatkozni , de ez tény.
A gyerekre visszatérve. Mivel láz is fennáll , akkor biztos h nem allergiáról van szó. Én nem kezelném antihisztaminnal.
Majd viszem megint a dokihoz, mert nem múlik a láz.
Amúgy engem a Neocitran es Cetebe gyorsan meggyógyít es ha jol tudom csak Paracetamolt es C vitamint tartalmaz.
120 mg az a 80, de az is egy vicc. Az csupán arra elegendő, hogy elkerüld a hiánybetegség kialakulását.
A gyógyszerlobbinak nem érdeke, hogy egészséges emberek legyenek, kézenfekvő, hogy a vitaminoknál az ajánlott mennyiséget aszerint adják meg, amivel a hiánybetegség elkerülhető.
Sajnos a köztudatban még mindig ott vannak a klasszikus tévhitek.
Kérdező: Akkor az a paracetamoltól van nem pedig a C vitamintól. Meg persze nem mindegy , hogy milyen betegségről van szó , egy rossz közérzetre , náthára jó lehet a neocitran , komolyabb esetekben nem jön szóba.
A másik dolog , hogy egy felnőtt szervezetét nem lehet egy lapon említeni egy két éves gyerekével.
Meg kérdezhetem , hogy hogy csillapítod a gyerek lázát? mit adsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!