Mi baja lehet? Érdemes ezzel orvoshoz fordulni?
2 éves. Míg korábban állandóan azért ment a harc, hogy időben (f9 körül) lefeküdjön, már harmadik este, hogy hét előtt felborul és reggel hétig alszik. Nappal két órát a bölcsődében.
Éber állapotban nem köhög, de alvás közben igen. Első éjjel olyan fuldoklórohamot kapott, hogy első blikkre félrenyelt idegentestre gondoltunk. Némi sírás, fuldoklás, köhögés után megnyugodott és utána reggelig nem volt gond. Második éjjel már szolidabban, de még mindig köhögött.
Ma ismét hét előtt le kellett tenni. Melegnek éreztük, de csak 37.2 C a hője. Erre nem adtam semmit neki.
Fogalmam sincs, hogy mi leht ez az állapot nála és érdemes-e ezzel orvost felkeresni. Napközben jókedvű, élénk, vidám. Az étvágya kicsit visszaesett, de nem kórosan, azért eszik, csak kevesebbet a szokásosnál.
Két dolog van, amire gyanakszom:
1. Fogzás.
2. Napszúrás. Mióta ilyen jó idő van, délután is végig kint vannak az udvaron. Sok haja van, de vékonyszálú és fel van csatolva, szerintem a nap is megszívhatta.
Persze ezen kívül ezer oka lehet, nem vagyok orvos, ezért is vagyok tanácstalan.
Tuti hogy virus a bölcsiből.
Ilyenkor 3 napig megfigyelni szokás, ha 38,5 felett van akkor lázcsillapitani, szerintem nagyon nagyon ajanlatos lenne emelt c vitamin adag pl Cetebe.
Ha 3. nap utan még fennállnak a tünetek főleg láz kíséretében az már bakteriális lesz es a doki irhat kurát is.
Nem volt eddig láza, ma is csak minimális hőemelkedés. Ezért is ilyen rejtélyes a dolog nekem.
Nemf olyik az orra, éber állapotban nem köhög. Szóval amúgy nem produkál semmilyen tünetet, csak ez a megnövekedett alvásigény és a fekvés közbeni köhögés furcsa.
Enyhe gyulladas a tüdőben, különben nem köhögne. A hőemelkedés pedig jelzi hogy küzd a szervezet.
Ez nem rejtélyes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!