Mennyire viseli meg a babákat a 2 hónapos oltás?
A héten kapja a babám a 2 hónapos oltást, de már előre félek tőle, hogy hogy fogja viselni... :( Rosszul lesz-e, lázas lesz-e stb.
Mire kell majd figyelni és mik a teendők? Érdemes oltás után pár napig újra egy szobában aludni vele?
Igy van ahogy az elso irta.
Nekunk nagyobb stressz mint nekik.
Holnap megyunk a 3 hos oltasra (ez valasztott, nem kotelezo). Mondjuk nekem mar 2. Baba igy sokkal lazabban tudom venni. Emlekszem milyen stresszben voltam az elso babanknal en is.
Annyit tehetsz, h az oltas utan 1-2 oraval ranezel a combijara ahova szurtak a szurikat. Ha piros, akkor pici borgatast tehetsz ra. (de nem lesz piros, nem is fogod megtalalni a helyet ahova szurtak)
Nem lesz semmi gond! :-)
Sírt egy pár percig kézben kellett hazavinni otthon egy óráig nyűgösködött de fáradt is volt, lehet inkább azért és nem is az oltás miatt. Volt 2 híg széklete és kb ennyi, láza nem volt.
Majd a 4 hónapos oltás után ennyi baja se volt, sőt, babakocsiban haza tudtuk vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!