Miért köhög?! Mi lehet az oka?
10 hónapos a kisfiam és 3 hete vittem orvoshoz azzal h köhög. Nem sűrűn éjszaka egyáltalán nem de köhög. Adott rá Sinupret-et és a fogzásra gyanakodott. Ma visszavittem mert nem múlik. Tegnap óta meg előfordul sok apró köhögés egymás után. Kérdezte nem-e bukik vissza kaját de nem. Csak a köhögés. Refluxra gyanakszik de nem akarok okosabb lenni a dokinál de sztem nem az a baj. 1 hét múlva kell visszamenni addig adott refluxra oldatot. Tanácstalan vagyok és aggódom. Ejszaka nem vettem még észre h köhögne.
Orra nem folyik nem lázas jó kedvű eleven.
milyen házban éltek? ha panel, akkor lehet a túl száraz levegő, akkor hidegpárásítani kell (nem jó a fűtőtestere vizes lepedő pakolászás, hideg pára kell).
ha új ház, akkor lehet épp túl vizes, ki kell szívni a párát.
ha régi vagy épp túl jól szigetelt akkor meg ugye a penész miatt.
simán allergia miatt is köhöghet, ilyenkor a legjobb a d-vitamin és antihisztamin, de gondolom előbbi kapja, utóbbihoz meg kicsi, enyém 2 éves korától kapja az antihisztamint, mondjuk előtte fenistil cseppet kapott ha köhögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!