Mennétek úgy rokonlátogatóba, ahol két kislány közül az egyikről ma kiderült, hogy tetves?
Figyelt kérdés
Ottalvós lenne, 2 éjszaka.2016. márc. 9. 17:27
1/12 anonim válasza:
Nem. Gondolom gyerekkel mennétek.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Igen és még soha nem volt tetves... :-(
2016. márc. 9. 17:31
4/12 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, ha a vendégek grátiszként egy kis fejtetűt is behoznának a lakásba.
Tedd fel magadnak a kérdést. Te örülnél, ha valaki tetvesen menne hozzátok látogatóba? Szerintem nem.
Elég kellemetlen, de nem tehettek róla. Inkább mondd le a vendégséget, minthogy amiatt kelljen magyarázkodnod, tőletek kapták el a fejtetűt.
6/12 anonim válasza:
Nekem úgy jött le, hogy nem a kérdezőé a tetves, hanem ahova mennének.
Amúgy pedig nem. Találj ki valami jó indokot pl. megfázás stb.
7/12 anonim válasza:
Dehogy mennék. Miért? Azért, hogy az én gyerekem is tetves legyen?
Majd ha kikezelik, akkor mennék.
8/12 anonim válasza:
Szerintem sem a kérdezőé a tetves. Másképp szerintem a kérdést sem tette volna fel. Nem,semmiképp sem mennék.
9/12 anonim válasza:
Nem, de ezt a rokonnak ,ellene mondani, hogy "bocsi, halasszuk a bulit".
10/12 A kérdező kommentje:
Nem az én gyermekem tetves.
Köszönöm mindenkinek a választ!
2016. márc. 9. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!