Milyen probiotikumot adjak 14 hónapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Antibiotikum szedése miatt szeretném neki adni. Tudom van sok fajta, kinek melyik vált be? Mikor kisebb volt széklet problémára kapta a Biogaiat, az akkor bevált, akkor volt 3-4 hónapos. Adhatom neki azt most is, vagy az csak a nagyon piciknek való? Valaki adta a Biogaiat ilyen esetben nagyobb gyerkőcnek? Vagy van annál jobb?2016. febr. 20. 12:01
1/3 anonim válasza:
ÚGy tudom, hogy ennyi idősnek is adható a biogaia. Ha bevált, add azt. Án pro kidet adtam, úgy gondolom, hogy jó.
2/3 anonim válasza:
Nagyon tudom ajánlani neked a pro kid- et. Ebben 5 féle baktériumtörzs található. A kórházban is ezt ajánlják.
3/3 anonim válasza:
A protexinben 7-féle van, nekünk azt ajánlották. A Biogaia nekünk nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!