Daganatos kutyától lehet baja a gyerekemnek?!
Az történt, hogy a hétvége folyamán meglátogattak bennünket a most 7 hónapos kisfiam keresztszülei és ölelgették a gyereket, meg játszottak vele és utána közölték, hogy a kutyájuk, akit lakásban tartanak rákos beteg és már kifakadt az egyik daganata.
Szerintetek lehet ettől valami baja a gyermekemnek?
Jó nagy parasztok vagytok, a kérdező nem tudott valamit, akkor most fel vagytok jogosítva a taplóságra?
Különben nem, a rák nem fertőző betegség, semmi baja nem lesz a gyereknek.
Szegény kutya! :(
Nem lesz semmi baja, a rák nem fertőző.
Sziasztok!
Akik értelmes választ adtak, azoknak köszönöm. Főleg Neked utolsó válaszadó.
A többieknek: nem kioktatásra vágytam. Csak képzeljétek magatokat a helyembe, szerintem hasonló szituációnak ti sem örültetek volna. Persze annyit én is tudok, hogy a rák nem cseppfertőzéssel, érintéssel terjed. De elsőre rendesen megijedtem.
Nem, nem természetes. Mondjuk én nem vagyok a híve a lakásban tartott kutyáknak, mert szerintem se a kutyának, se az embernek ez nem jó.
És ha volna egy öreg kutyám, aki már halálos beteg és úgyis meg fog halni, akkor én lennék annyira könyörületes, hogy elaltatnám, minek hosszabbítsam meg a szenvedését tök fölöslegesen?
De azóta a kutya el is pusztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!