Kislányomnak 6,5 napig antibio elég lehet?
Figyelt kérdés
Ennyi napra jutott cefzilt irt fel a doki , már alig köhög , viszont még taknyos de mar fehér a váladék az orrából amit kifújunk!Kapott antibiotikumos orrcseppet is nos ezt nem tudom hogy meddig csöpögtessem !!2016. febr. 7. 20:42
1/4 anonim válasza:
Ezekről az orvost kellene megkérdezni. Nem is jövök el tőle úgy, hogy megkérdezzem, mit meddig kell szedni.
2/4 A kérdező kommentje:
Az anti adott nyilván amíg el nem fogy!!
Az orrcseppre meg nem mondott semmit! Azèrt azt gondolom illene mondania, ha lelkiismeretes orvos!!
2016. febr. 7. 20:53
3/4 anonim válasza:
ha nem lenne elég két üveggel írt volna fel.
4/4 anonim válasza:
Nos az hogy x napra jut antibiotikum nem azt jelenti, hogy addig is kell szedni. Nálunk volt már olyan hogy maradt belőle, mert előírt x adagot y napig. Szerintem kérdezd meg ha nem mondta, vagy épp nem figyeltél és csak megemlítette. Én ezért szoktam mindig visszakérdezni, ha felír valamit, akár receptre akár vény nélkülit, hogy akkor miből mennyit mennyi napig stb. Inkább nézzen "értetlennek", minthogy rosszul adagoljam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!