Nem kötelező oltásokat megkapja vagy ne a baba?
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 14:18
11/13 anonim válasza:
Én most vettem meg a rotavírus elleni oltánst, jó húzós volt az ára: a két adag 37 ezer, de ha magamnak megvettem a HPV oltást 50-ért, akkor a gyereknek meg nem veszem meg? Én amúgy oltás párti vagyok, láttam olyan szülőket, akik olyan betegségben vesztették el a gyereküket, ami ellen lett volna oltás. Nem hiszem, hogy megbocsájtják maguknak az életben. A másik dolog, amit olvastam valahol, de így van: ha agyerek az oltást nem bírja ki, a betegséget kibírná??? De persze ez a Te döntésed, senkinek nincs joga elítélni, akárhogy döntesz is!
13/13 rézevőfiamór válasza:
Hagyjuk a rémmeséket!
Ezt olvassátok, ezt komoly tudósok írták, nem büfé-ruhatár szakos önkényes mérvadók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!