Csak én vagy más is járt így a Bcg oltás pótlásával kapcsolatban? Nagyon kivagyok már tőle.
Lehet hogy neki más összetételű oltás adnak, mint az újszülötteknek és lejár a szavatossága.
Nagyszülő, bébiszitter, valaki csak kellene, hogy elérhető legyen...
Ez melyik kórház volt? Csak, mert én Jánosban szültem, oda kellett visszavinni oltásra és ott sem voltak túl segítőkészek az időponttal kapcsolatban. Most hétfőn voltam, próbáltam másik napra átrakni, mert vidékről mentünk, férjem munkahelye, három gyerek sorolhatnám. Itt sem lehetett...Viszont beszélgettem ott anyukákkal és kettő nem abban a kórházban szült, ide kért időpontot. Szóval mindent meg lehet oldani, csak akarat kérdése.
Én eleve azt is felháborítónak tartottam, hogy nekünk kell bevinni. Miért nem tudja a háziorvos beoltani? Ne magyarázzák, hogy az olyan bonyolult lett volna?
Meg ez az egész oltási hozzáállás egy vicc!
Amúgy sajnálatos ez a helyzet, de ez van. Valahogy meg kell oldanod, nem tehetsz mást. Csak van egy nagyi vagy egy bébiszitter, aki tud segíteni.
1-es, ugyanazzal oltják.
A háziorvos nem segítőkész?
Nekünk eleve nem oda kellett visszamennünk, ahol született, hanem a háziorvos hívott fel, hogy menjünk be a másik kórházba, ahol ő szokott ügyelni és akkor beoltja.
Akkor Ti szerencsések vagytok 3-as, mert a mi gyermekorvosunk annyit mondott hogy probàljam meg a Margitban meg a Bajcsyban, mert ők oltàsi központok. Egyik sem vàllalta? a Margitban mondtàk, hogy ők oltanak nem ott született csecsemőket is, de csak azokat amelyek lakóhely szerint oda tartoznak
Ezért felhívtam az Uzsokit, ahovà tartozunk, ők meg azt mondtàk hogy kevés oltóanyagot kaptak, nem vàllalhatjàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!