Ma tudtam meg, hogy kisfam torkaban es szekleteben is candida van. Tapszert adhatok neki?
Figyelt kérdés
14 honapos. Mult heten voltunk dokinal, szeklet mintat vittunk, torkabol vett torletet. Ma hivtam a novert az eredmenyek miatt. Es hat candidank van... csutortokon kell mennunk, mivel most nincs ott a doki. Addig csak probiotikumot kell adnom, amit mar egy hete szedunk. Elfelentettem megkerdezni, hogy mit ehet addig is es mit nem. Tapszert adhatok e neki? Valaki aki mar talalkozott ezzel ilyen kis gyermeknel, le tudna irni nekem megis hogy tudnek segiteni rajta? Grapefruitmag kivonatot adhatok neki?2015. aug. 31. 12:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!