Egy tavi fürdés alatt ugyanùgy össze lehet szedni hányás hasmenést, mint mondjuk egy medencés fürdöbe?
Szerintem tuti.
2,5 éves fiam a Balcsin nyaral mamánál. Most volt először nagy vízben. 2 éjszaka hányt is utána, azóta nem voltak strandolni, el is múlt neki.
Szerintem egy tó "szennyezettebb", abba nem nyomnak annyi klórt, viszont néhányan a végterméküket igen. Illetve vízi hulla is ázik benne, elpusztult halak... stb.
Ok, hogy nagy mennyiségű víz, így eloszlik, na de mégis benne van.
Ettől függetlenül én is szoktam fürödni a Balcsiba, ez nem veszi el a kedvem.
Szerintem medencében kevesebb mindent lehet összeszedni.
De mondom ezt laikusként. Lehet, itt majd megcáfolnak.
Nem tudom, 4 gyerekünk és mi, minden évben többször megfürdünk a Balatonban is és a Velencei tóban is. A gyerekek átlag 1,5 éves koruk óta fürdenek tavakban, tengerben.
Még soha, senkinek nem volt baja, soha egyikünk sem kapott fertőzést.
Uszodából már hoztak szemölcsöt, de sem tavakban, sem barátaink medencéjében nem szedtünk össze soha semmit.
Utálom a medencéket. Mi csakis természetes víz hívei vagyunk. Mivel még csak 11 hós a lányom ezért csak Balatonig mentünk nyaralni, 1 hetet voltunk minden nap vízben volt (volt, hogy 2* is bevittük), bő 2-2,5 órákat volt bent (úgy kellett ki imátkozni a vízből sokszor). Az ég világon semmi baja nem lett, jah és nem úszógumiban volt.
Ha idén még az idő engedi visszük még párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!