Felébresszem oltás után?
Figyelt kérdés
Ma kapta meg kislányom a 2 hónapos oltást kb 13-30-kor de.11-kor evett utoljára,de mióta hazajöttünk azóta alszik.adtam neki kúpot a védőnő tanácsára,nézegetem,de olyan szépen alszik még mindig szerintetek felébresszem enni vagy hagyjam míg magától kel?2015. júl. 28. 16:36
1/8 anonim 

válasza:

Kúp csak akkor kell ha lázas lesz. Én kislányom 1 hónapja kapta meg, nem volt lázas, el is aludt oltás után, én nem ébresztettem. Hagyd alukálni. :)
2/8 anonim 

válasza:

Ne ébreszd fel. Nekem több, mint 5 órát aludt utána.. :)
4/8 anonim 

válasza:

Hagyd aludni, naná, hogy alszik a kúp altató hatású is. Szerintem elég lett volna akkor beadni, ha belázasodik, nem értem a védőnődet...
5/8 anonim 

válasza:

szerintem is láz esetén kellett volna a kúp...
orvosra kell inkább hallgatni szerintem..
gondolom azóta már felébredt :)
6/8 anonim 

válasza:

Én anno beadtam neki, lefekvés előtt este, mondjuk csak hőemelkedése volt, de a kúp fájdalomcsillapító is, az oltás pedig komoly izomfájdalommal jár.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! igen,azóta felébredt,evett és még nevetgélt is.utána megint bealudt.:-) Nem tudom én sem,hogy miért mondta a kúpot,de a doktornő előtt mondta,és ő sem szólt,hogy nem kène...
2015. júl. 28. 19:16
8/8 anonim 

válasza:

Ártani nem árt, csak nem értem miért mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!