Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Más is nagyon félti a babáját,...

Más is nagyon félti a babáját, amíg nem kapja meg az oltásokat?

Figyelt kérdés
Amióta ilyen nagy divat lett az oltásellenzés, egyre több ilyen esetről adnak hírt, ami a be nem adott oltásokkal megelőzhető lett volna. Ráadásul olyan környezetben Vagyunk ahol mindenféle ember megfordul a világ legkülönbözőbb helyekről...
2015. júl. 22. 00:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Az oltással megelőzhető esetekről meg azèrt kell hírt adni, mert ha Béla nem oltatja be a gyerekét, azzal a te gyereked is veszélyezteti.
2015. júl. 22. 00:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Erről beszélek...Nagyon sok Béla van
2015. júl. 22. 01:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges ezen parázni, csak idegesíted magad és nem tudsz ellene semmit tenni. Figyelj oda, hogy lehetőleg ne menj olyan helyre ahol túl sokan vannak. Szerintem ennél többet nem tehetsz.
2015. júl. 22. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Magyarországon azért elég nehéz ezt megoldani, szinte mindenkit beoltanak, itt nincs mitől tartani.
2015. júl. 22. 16:55
 5/7 picoka92 ***** válasza:
Bela vagyok. A kotelezoket termeszetesen megkapja a fiam, de az oltasok kovetkezmenyeitol sokkal jobban feltem. Sajnos van a rokonsagban aki kotelezo oltas miatt lett autista...
2015. júl. 24. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Picoka!

Wakefield hazudott, hogy a saját oltását reklámozza! Ki os zárták az orvosi p

kamarából!

Az mmr nem okoz autizmust, kb ezerszer bebizonyitották.

Parasztvakítás volt az egész.

Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak: én is félek. A családomban régen többen is áldozatul estek. Nagymamám mind a négy kistestvére. Három torokgyíkban, a legkisebb később született és szamárköhögésben hunyt el.

Egy nagybátyám fogyatékos lett az agyhártya gyulladás miatt.

Nagyim véleménye az volt a témában, hogy az emberek elkényelmesedtek, nincsenek olyan járványok, mint régen, nem láttak pár hónapos-éves kisgyerekeket fuldokolni, nem ápolgatták, pelenkázták és temették végül el a huszonéves gyereküket.

2015. júl. 25. 10:29
 7/7 picoka92 ***** válasza:
Sajnos most meg elfogytak a kotelezo vedooltasok is. A menekultek meg csak jonnek. Mi lesz meg itt...
2015. aug. 6. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!