Más is nagyon félti a babáját, amíg nem kapja meg az oltásokat?
Figyelt kérdés
Amióta ilyen nagy divat lett az oltásellenzés, egyre több ilyen esetről adnak hírt, ami a be nem adott oltásokkal megelőzhető lett volna. Ráadásul olyan környezetben Vagyunk ahol mindenféle ember megfordul a világ legkülönbözőbb helyekről...2015. júl. 22. 00:56
1/7 anonim válasza:
Nem. Az oltással megelőzhető esetekről meg azèrt kell hírt adni, mert ha Béla nem oltatja be a gyerekét, azzal a te gyereked is veszélyezteti.
2/7 A kérdező kommentje:
Erről beszélek...Nagyon sok Béla van
2015. júl. 22. 01:04
3/7 anonim válasza:
Szerintem fölösleges ezen parázni, csak idegesíted magad és nem tudsz ellene semmit tenni. Figyelj oda, hogy lehetőleg ne menj olyan helyre ahol túl sokan vannak. Szerintem ennél többet nem tehetsz.
4/7 anonim válasza:
Magyarországon azért elég nehéz ezt megoldani, szinte mindenkit beoltanak, itt nincs mitől tartani.
5/7 picoka92 válasza:
Bela vagyok. A kotelezoket termeszetesen megkapja a fiam, de az oltasok kovetkezmenyeitol sokkal jobban feltem. Sajnos van a rokonsagban aki kotelezo oltas miatt lett autista...
6/7 anonim válasza:
Picoka!
Wakefield hazudott, hogy a saját oltását reklámozza! Ki os zárták az orvosi p
kamarából!
Az mmr nem okoz autizmust, kb ezerszer bebizonyitották.
Parasztvakítás volt az egész.
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak: én is félek. A családomban régen többen is áldozatul estek. Nagymamám mind a négy kistestvére. Három torokgyíkban, a legkisebb később született és szamárköhögésben hunyt el.
Egy nagybátyám fogyatékos lett az agyhártya gyulladás miatt.
Nagyim véleménye az volt a témában, hogy az emberek elkényelmesedtek, nincsenek olyan járványok, mint régen, nem láttak pár hónapos-éves kisgyerekeket fuldokolni, nem ápolgatták, pelenkázták és temették végül el a huszonéves gyereküket.
7/7 picoka92 válasza:
Sajnos most meg elfogytak a kotelezo vedooltasok is. A menekultek meg csak jonnek. Mi lesz meg itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!