Piros torokra muszaj antibiotikumot adni pici gyereknek?
Ha lázas én 3 napig csak csillapitom csak 38,5 felett. Ha nem mulik orvos. Ezt meg is beszéltem vele azt mondta végre valaki aki nem rögtön antibiotikumot követel ;(. A torok pirosság valoszinuleg vírus fertőzés amire teljesen felesleges az antibiotikum. Ha 3 kapnál is tovább tart akkor valószínűleg felülfertőződött és arra már kell az antibiotikum. Szerintem ezt beszéld meg az orvosoddal mert z sem jo ha te felül biralod a döntését. Ha ő ragaszkodik az antibiotikumhoz kérdezd meg hogy miért? Ha nem bízol benne válts orvost én már megtettem. Nem bántam meg.
Egy egészségügyis anyuka.
7-es vagyok megint.
Nekem most pont egy helyettesitő orvos volt, aki szintén normális, és én nem egyenesen antibiotikumért mentem, hanem azért, hogy hétvége előtt lássa a lázas gyerekemet, hallgassa meg elöl, hátul, hogy tudjuk hányadán állunk. Ha irt volna, azt is tiszteletben tartanám, de mivel megkaptuk a receptet és ő az orvos, igy kiváltottam. Soha nem volt még beteg a kilsányom születése óta ez ez első, igy mentségemre legyen mondva, hogy először élem át a lázas napokat. :)
Leközelebb okosabb leszek, azt hiszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!