Nagyon aggodom, nem lesz baj?
4 nappal a kiiras elott vagyok ,es rettenetesen megfaztam ,ma ert utol ,tegnap mar ereztem hogy valami nem stimmel.A lenyeg ,hogy alig birok nyelni annyira faj a torkom ,az orrom mar most sebesre fujtam ,a kozerzetem borzalmas.Mivel be is lazasodnek ,mar hoemelkedeskor beszedtem Panadolt ,most este meg egyet mert ugy tudom a laz miatt baj lehet.Szoval mar ket gyogyszert be kellett vegyek.Azon felul mondjuk rengeteg folyadekot ittam es sokat ettem ,mindenfelet.A baba raadasul egesz nap kulonosen lusta ,ez idegesit a leginkabb.Egesz eddig megusztam most hogy mindenoras vagyok iszonyat lebetegedtem...
Mit gondoltok nem lesz baj?Tanacsok is johetnek,koszi!
Én első terhességem végén fáztam meg nagyon.
Teljesen be volt dugulva az orrom, nagyon fájt a torkom. Már nem emlékszem mit kaptam rá (5 éve volt), de a dokim felírt valamit, amit be kellett szednem. Viszont mikor elfolyt a magzatvizem, azonnal kidugult az orrom, és vajúdás alatt is minden mással voltam elfoglalva (esküszöm akkor pont nem érdekelt a torokfájás).
Egészséges babám született. :)
A frontok hatására, illetve az utolsó napokban az én babám is lelassult. Ez nem baj, a lényeg, hogy érezd őt mocorogni, de nem baj, ha nem olyan aktív már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!