Bárányhimlő kérdés?
tegnap jelent meg az első pötty(vagyis amit én észre vettem)
Azt mondták ne menjünk ki a levegőre.Hétfőn mehetek már ki vele?csak azért kérdezem ,mert a tesót kellene oviba vinni és nincs ki vigye.Calcimusc oldatos injekciót kapott azt hittem szájon át kell adni,közben meg azt írja .hogy vénásan,tudtok valamit mondani?holnap felhívom a dok nénit.
A kisfiam is pont most bárányhimlős. Nekünk azt mondták, hogy ha jól érzi magát a gyerek, akkor kis időre szabad kimenni, de csakis árnyékba, mert nap nem érheti a hólyagokat.
Mi Calcimusk-ot nem kaptunk (pedig amúgy azt mindig ír fel a doki), hanem Fenistil cseppet ajánlott, kifejezetten a viszketésre.
Azt viszont nem értem, hogy az oviba hogy akarod bevinni a másik gyereket?
Addig hol lesz a kis beteg? Vagy őt is bevinnéd?????
Az én fiam is az oviban kapta el, már 5-en lettek bárányhimlősek, ennek ellenére eszembe sem jutna még 1 percre sem bevinni oda, sem máshová, ahol emberek vannak!
Egyrészről neki sem tesz jót, mert ilyenkor legalább olyan fontos a nyugalom, mint a kezelés.
Másrészről fertőző beteg! A rendelőbe sem vihetem be, pedig oda javarészt betegek járnak, csak az elkülönítőbe mehetünk!
Ha tényleg senki sincs a környezetedben, aki vigyázna rá, amíg elviszed a másik gyereket oviba vagy akár elvinné más, akkor inkább ne vidd be.
Az ovi nem iskola, pár nap hiányzásból nem lesz probléma, itt nem kell semmit sem bepótolnia. Ehhez igazolás sem kell, ha szólsz róla az óvónőknek és akár a vezetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!