Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit tehetnék, adhatnék még,...

Mit tehetnék, adhatnék még, hogy a lányom tudjon kakilni?

Figyelt kérdés

19,5 hónapos. Minden nap volt széklete, gyakran többször is. Egy éves kora óta inkább a hasmenéstől féltem, mert néha gyanúsan híg volt a széklete. Négy hónapja adom neki a Biogaiat, a gyerekorvos tanácsára. Azóta is rendezett, rendszeres volt a széklete. Péntek óta viszont beütött a krach. Pénteken nem kakilt, szombaton amolyan szorulásos száraz kis gombócot. Adtam neki szilvás bébiételt, mivel nem volt jobb ötletem a szilvára. Vasárnapra kicsit normalizálódott a dolog, de biztos, hogy nem jött ki "minden". Hétfőn megint néhány kis száraz gombóc, ma meg semmi.

Adok neki kifacsart narancslevet, sok teát, gyakran vizet, minden nap levest. Tegnap egy érett körtét, ma őszibarack babaitalt (közel 70 %-os), napok óta egy-két szem nagy, érett epret, ma szilvából és meggyből főztem neki gyümölcslevest, amit joghurttal habartam. Délután gyümölcsjoghurt, napok óta kizárólag teljes kiőrlésű kifli, ma este az esti tejital előtt újra szilvás bébiétel. És semmi. Holnap elvigyem orvoshoz? Meddig lehet ezt baj nélkül csinálni?

Az a fura, hogy van étvágya, pedig azt gondolnám, hogy nagyon tele vannak a belei. Ma este már igen nagynak is láttam a pocakját.

Pisis pelus van bőven, azzal nincs gond.

Egyébként jó kedélyű, mozog is rendesen.

De teljesen értetlen vagyok és egyre jobban aggódok is.

2015. máj. 12. 20:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! vettem ma kúpot is, Laevolacot is. A szirupra 1-6 év van írva, míg a neten fent lévő tájékoztatókra 3-6 év. Végül kúpot adtam. Nem túl bátran 1/4-et. Pár perc múlva volt 5 kis gombóc széklete. Nem túl sok... Aztán 1 óra múlva jókora adagot tett végre a pelusba. Sűrűt, sokat. Én azt hittem a glicerines kúp felhígítja rendesen neki. Egyszerűen nem értem, mitől sült be ennyire! Napok óta tömény rostosat kap, semmi székletfogót, egy rakás szilvát, stb. Most egy kicsit fellélegezhetünk, de én már előre félek a holnaptól...
2015. máj. 13. 10:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Kúp?
2015. jún. 28. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!