Vajon kapnak (most mar) antibiotikumot vagy sem?

Figyelt kérdés

4 eves lanyom kb.2honapja kohog. Mar az osszes gyogyszeren vegig mentunk, amit a doktorno mondott.

Konkretan a fenistil csepp+ c-vitamin "labtoresre is" kategorian is tul vagyunk.

Most epp az izlandi zuzmo-tantum verdenrl tartunk.

De a Sinecod(ejszakara) es a Mucopront is megvolt mar. Illetve, a csak Sinecod is!

Konkretan oda-vissza megy szerintem mar a fertozes.

A ferjem antibiotikummal gyogyult ki belole (horghurut gyulladas), a kicsi allandoan (16hos) beleesik.

Most epp 38-39 fokos laza van tegnap delutan ota. Ami meg lemegyeget, de mar eleg hamar vissza megy neki. :/

Folyik az orra es megint hallom azt az erdekes hangot, amikor sir.

Kohogni most nem kohog, de 2hrte amikor benne volt, akkor kohoges kozben ugyan nem hallottam, de sirasnal igen.

Olyan, mint amikor egy hengerbe vagy kurtbe fuj bele valaki.

Akkor Sinupret cseppet kellett neki adnom, de semmit nem ert.

A nagyobbik meg az allando egyre csunyabb kohoges mellett mar meregzold taknyot is produkal. Laza (meg) nincs.

4-kor rendel a doki, viszem oket!

Csak erdekelne mas tapasztalata, hogy ilyen esetben vajon mi segitene mar vegre?!

2015. máj. 12. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Abrobene ( ambroxol tartalmú köptető) és a stodal nálunk eddig mindig bevált pár nap alatt, ha 3-4 nap múlva nem javult volna akkor kellett volna antibiotikum, de eddig megúsztuk 2szer volt beteg másfél éves.
2015. máj. 12. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mostmár igenis kérném hogy írjon antibiotikumot. Nem normális hogy a kislányod folyamatosan köhög, és a kicsi láza miatt is.
2015. máj. 12. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!