Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 3.5 éves lányomnak hasmenése...

3.5 éves lányomnak hasmenése van. Mit adjak neki? Normaflore vagy Pro kidet? Esetleg ezeken kivűl ami hatásos?

Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 10:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a doktornénink mindig azt mondja, hogy első körben porbiotikum és diéta. Ha 3 napnál tovább fennt áll a hasmenés akkor kezdjem el adni a hasfogót. Nálunk a Prokid és a Smecta vált be. Inni teát szoktam adni, enni meg ropit, sós kukacot, főtt krumplit. Így kap cukrot és sót is a szervezete, kevésbé állt fenn a kiszáradás veszélye.
2015. máj. 11. 13:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Smecta a legjobb. A normafloret a mi doktornénink csak akkor szokta mondani, ha antibiotikumot ír fel, hogy amellé igyonnormafloret is, nehogy menjen a hasa a gyógyszertől. Ha már megy a hasa, ihatja literszámra is a normafloret, nekünk nagyon ritkán válik csak be. Smectából van, hogy csak 1-2őt kell összesen meginnia és jobban lesz.
2015. máj. 11. 13:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Létezik rehidratáló por is - lehet, hogy az előtte emlegetett márkanevek valamelyike pont az - vízzel felütve nagyon jó hányásos-hasmenéses epizódokra, visszaveti a kiszáradást.
2015. máj. 11. 14:16
 14/17 Lippóczy Ákos válasza:
Széntablettát!
2015. máj. 13. 11:40
 15/17 Atisbe válasza:
én csak nézek milyen dolgokat nem lehet adni,én ha ment a hasam széntabletta és kész.sok folyadék mert ugye kiszáradás veszélye merülhet fel.mindenki a kajára irt,de senki a hasmenés ellen. s majd ugye később mikor elmult a szar helyzet akkor mehet a normaflore a bélflora vagy mi helyreállitója.
2015. máj. 14. 18:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja csak èppen nem mèreg drága!!
2015. máj. 16. 09:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Úgy néz ki a kislányom túl van rajt. Most épp én vagyok benne csak én 20 hetes terhes vagyok. Szerintetek?
2015. máj. 18. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!