Fejtetű: Ha már nem találok benne, meddig kezeljem még a haját?
Figyelt kérdés
Többedszerre esik vissza lassan 5 éves lánykánk. Már nem tudom, meddig kezeljem, hogy biztos tiszta legyen. Nem találok benne több fejtetűt se meg serkét se, de egy ideje elég jól kordában tudtuk tartani, csak egy fejtetű volt benne-talán kifejlett példány (de nem túl nagy, találtam már ennél nagyobbat is a fején)- és nem túl sok serke 10-20. Nem számoltam. Pár napja nem találok. Tegnap mostuk tetűsamponnal, majd fejtetű krémmel bekentük, amit rajta kell hagyni és kifésültük. nem találtunk semmit. Kezeljem még? Hányszor? Hány napot várjak most?2015. máj. 10. 19:15
1/1 anonim 

válasza:

Egy-két hétig ne hagyd abba a kezelést még, hogy a petékből kikelőket is megöljétek. Most abbahagyod, jön a következő hullám megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!