Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mikor fog kevésbé fájni...

Mikor fog kevésbé fájni pisiléskor a kisfiam kukija, ha pénteken húzták fel neki, mert le volt tapadva? Hétfőn vihetem ettől még bölcsibe?

Figyelt kérdés
Még ma is fájdalmasan sír minden pisilésnél, bár már rövidebb ideig. Mikor várható, h jobb lesz?
2015. máj. 10. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

kezeled neki? kamillás fürdő, betadin krém? ha ezeket használod, 2-3 óránként kamillázod akkor 1-2 nap és lemegy a gyulladás.

bölcsibe beviheted, nyilván nem fertőző beteg, kérdés, hogy jobb-e neki szenvedni ott?

2015. máj. 10. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk (ha-ha, többesszàm) is pénteken vàasztottàk le a letapadàst, màr szombaton is nyikk nélkül pisilt. Egy hetet mondott a doki, hogy addig fàjhat. Viszont addig is napi 2-szer tövig vissza kell(ene) húzni, na akkor van sikoltozàs.

Kezelni kell? Nekünk azt mondtàk hogy nem kell kenni vagy àztatni, úgyis meggyógyul.

Húzzàtok vissza picit a bőrt a maakkról, hogy a fityma alatt ne tudjon megtelni pisivel, akkor nem csìpi.

2015. máj. 10. 12:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem kezeltem eddig, de akkor a fürdővízbe teszek kamillát. Fürdés után kell felhúzni és paraffin olajjal bekenni, h vissza ne tapadjon. Még pelusos, nem szól előre,h pisilnie kell, így akkor nem tudom hátrahúzni neki. Gondolom, h itthon jobb lenne szenvedni, csak sokat volt beteg mostanában és napokat nem igazán tudok megint szabin lenni.
2015. máj. 10. 12:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem mondták, de a kórházi papíron szerepel, h kontroll a háziorvosnál. De mikor? A két hét paraffin olaj + tornáztatás után, vagy most rögtön? Szerintetek?
2015. máj. 10. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért kellett a beavatkozás? Nekem is fiam van, a gyerekorvos azon a véleményen van, hogy amíg pelusos, nem nyúl hozzá, ugyanis a pelusban a pisiben ázva nehezebben gyógyul, könnyebben elfertőződhet, így fájdalmasabb, lassabb a folyamat.

Nem tudott rendesen pisilni a kisfiad, vagy egyszerűen csak le volt tapadva?

2015. máj. 10. 14:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekünk is azt tanácsolta a háziorvos, h várjunk, pisilni tudott. A váladék viszont összegyűlt alatta és nem tudott kiürülni a letapadás miatt, már búbos lett. Ambulanciára küldtek, ott megnézték és kérdés nélkül felhúzták.
2015. máj. 10. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem vinném be bölcsibe még ezen a héten.

Szegény gyerek.

2015. máj. 11. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!