Akinek a gyerkőce hajlamos arra, hogy a nátha egyből a fülére menjen?
Nalunk is ez van. 28 honapos a lanyom. Szeptemberben kezdte a bolcsit. November ota 8x kapott mar Ab-t a begyulladt fulere. Jonnek a jotanocsk, hogy azert huzodik ra a fulere, mert nem szivom rendesen az orrat! Csakhogy a takony azutan jelentkezik nala, hogy a fule pikk-pakk begyullad, es folyik!
Ami nalunk talan javulast hozott, hogy lealltam a tejrol. Most rizstejet kap. O szereti, en szolidaritasbol szinten azt teszek a kavemba :D Szivom neki az orrat, de mondom, a suru takony ha megjelenik, akkor mar nalunk keso :( Fulere melegites. A legjobb, amit talan most talalhatsz, sokan hasznaljak, a fulmelegitos sapka. Gyogyaszatiban kapni, azt hiszem 3 meretben. A leirasa nagyon meggyozo volt nekem ;) Teny es valo, hogy a fent leirtak utan nem az van, hogy 3 nappal az Ab abbahagyasa utan megint begyullad neki, hanem most mondjuk 2 havonta 1x.
A doki nekunk orrcseppet irt fel. Ez azert fontos, mert a fule az orruregben pango trutyitol gyullad be. A porszivozas csak a fo jaratokat tudja kitisztitani, az orrspray tovabb segit. En mondjuk 1-2 alkalommal hasznaltam csak nala, az elso napokban.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Orrcseppet én is első pillanattól használom neki, de nem vettem észre h használna.. De az is lehet sokkal rosszabb lenne ha nem használnám..
Cetirizinünk van nekünk is, megkérdezem majd a dokit hogy szedjük e hosszabb távon, hátha segítene (amúgy orrmanduláját sosem nézik, de nátha nélkül is horkol néha szegény, biztos nagy neki is :( ).
Van fülmelegítő sapink, de sosem mertem még használni, mert mindig ráírják a leletére hogy ne melegítsem a fülét.. Hogy szoktad használni, egyből ha nátha jelet látsz, már teszed is a fejére?
Ez a tubus dolog így első hallásra elég ijesztően hangzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!