Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyukák! Az Encepur Junior...

Anyukák! Az Encepur Junior védőoltás mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Múltkor 2300 Ft-ot fizettem,most meg 4400 körül akartak fizettetni velem..Lehetséges-e? Már egy oltást kapott a 2 éves lányom. Biztos,hogy nem az FSE védőoltást akarták adni,ezt a juniort..

2015. ápr. 28. 18:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
attól függ,mennyire vagytok "veszélyeztetett" környezetben..Előző lakhelyünk nagy megyeszékhely,betondzsungel,gyerekorvos erre az egy oltásra "legyintett",hogy nem fontos,max. ha sokat kirándulunk,túrázunk..Most majdnemhogy erdőben élünk,körbe fák,zöld,stb...Jelenlegi orvosunk idén ahogy kicsit jobb idő lett,rögtön sürgetni kezdte az oltás beadását(tudta,hogy oltatni akarjuk,mivel a nagy is megkapta),így a kislányom 14 hónaposan kapta az elsőt.Amúgy én is 2 éves kor körüli időt tudtam előtte.
2015. ápr. 29. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:
A mi gyermek orvosunk amit felírt, egy felnőtt adag volt, 0,5ml-es. Ezt két gyermekemnek osztotta el(egyik ismétlő oltás,másik először kapta. Így 2x0,25 lett... Ez volt 4400ft,ha jól emlékszem, de nem több.
2015. jún. 2. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!