Kiütések. Tapasztalt valaki hasonlót?
A kislányom fogzik (4 hónapos), nagyon nehéz hétvégénk volt, szombaton hőemelkedése is volt(37.7). Vasárnapra lement, de este már láttam rajta egészen apró, szinte észrevehetetlen pöttyöket. Tegnap a pöttyök kifejezettebbek lettek, csak a törzse két oldalán, tűszúrásszerűek. Mára elkezdtek összefolyni, és mintha egyre több lenne. A védőnő szerint van ilyen vírusfertőzés, de ezt úgy mondta, hogy nem látta a gyereket. Orvoshoz csak este ill. holnap tudunk menni.
A közérzete, hangulata egyébként a fogzás okozta kínlódást leszámítva rendben van.
Volt valakinek hasonló?
tuti nem a fogzástól van
eggyengülhetett az imun és megkapott valamit, vagy ekcéma, allergiás tünet is lehet. gondold át miket evett, ivott mielőtt kijöttek
:)
én meg nemrég vettem ágyneműt a kicsinek és rá van írva, hogy poratka ellenes(anti valami), ekkor kezdtem utánanézni hogy ez ugyan miért van rajta, meg miért fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!