Pelenkakiütés? Volt valaki hasonló cipőben? Szerintem extrém érzékeny bőre vann.
én babám is érzékeny bőrű, rengeteget szenvedtünk, de talán más volt, nem pelenaiütés, mert úgy nézett már ki, mintha nem lenne bőr a fenekén, mintha a vérest húsát látnám, csak és kizárólag gyógyszertári kevert krém gyógyította(pedig rengeteg márkát próbáltam, amik állítólag a legjobbak, nem értek semmit)
valamint kizárólag pamperst(néha Liberot)használok
és soha nem hagyom rajta a popsitörlő nedvességet(lemosom a baba fenekét csap alatt fürdőkrémes vízzel)
azóta is folyamatosan mosom, gyógyszertári krémmel kenem, maradtam a Pampersnél így tökéletes.
viszont bármikor visszajön,elég annyi ha nem időben történik a pelenkacsere, félek is a bölcsitől, de nagyon.
törlőkendőkből egyedül a boraxosat nem próbáltam.semmi nem vált be(ha elsőre nem is marta ki a fenekét, akor másodjára, harmadjára, ha nem mostam le)
nem a legjobb hír, de remény:
8-9 évesen kezd a felnőttbőr kialakulni, ami már nem annyira védtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!