Vihetem bölcsibe a kétéves fiam, ha most 38,3 a láza, amúgy semmi tünet?
Figyelt kérdés
Jó kedvű, jó étvágyú volt egész nap. Evésnél fogát fájlalta, hátsó rágófogai még nem bújtak ki. Most adtam nurofent, ha reggelig nem lesz más tünet és láza sem lesz, vihetem bölcsibe, vagy menjünk dokihoz? Márc elején kezdte a bölcsit, eddig nem volt beteg.2015. márc. 22. 19:41
11/13 anonim válasza:
A láz fertőzéstől van, nem a fogzástól! Ha holnap teljesen láztalan lesz egész nap, éjszaka is (még hőemelkedés sem), akkor vinném szerdán. De nem ez várható...
12/13 anonim válasza:
Fogzástól csak hőemelkedése lehet a gyereknek, 38 fölötti láza nem. A láz az tévhit. De természetesen ha reggel viszed és nem lázas, az a te felelősséged. A bölcsődében ha a gyerek hője 37,5 fölé megy a kisgyermeknevelőnek kötelessége telefonálni a szülőnek.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jól aludt és reggelre láztalan volt. Azóta is teljesen egészséges és hőemelkedése sincs. Lehet nem a foga okozta, de akkor is elmúlt.
2015. márc. 27. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!