Nagyon piros lett ma a kislányom arca, mitől lehet? 10 nap múlva lesz 6 hónapos. Ma délután kipirosodott az arca, és ott melegebb is neki a bőre. Étvágya van, láza nincs.
Figyelt kérdés
Táplálásban annyi változás történt, hogy eddig Milumil 0+-os tápszert kapott, ami elfogyott. A dr néni azt mondta 2 hete, ha elfogy, adhatom már neki ugyan ebből a 6+-at. Tegnap este kapott először, majd ma reggelire, és egy keveset az ebéd után, mert már hozzátáplálunk. Ezen kívül semmi változás nincs az étrendjében, semmi új. Mitől lehet?2015. márc. 20. 21:04
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy jön a foga és nyáladzik :)
2/9 anonim válasza:
Fogzás lesz. Az tud furcsa, vörös foltokat okozni az arcon, olyan részeken is, ahová közvetlenül nem jut nyál.
Száj alatt ki is sebesedhet, ha nagyon folyik neki.
3/9 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de fura mert azt mondja Anyum, - ma Ő vigyázott rá- hogy elszunyókált egy kicsit a lány, és mire felébredt már piros volt.
2015. márc. 20. 21:13
4/9 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok van, mert nagyon nyugtalan lettem, mikor megláttam a gyereket. :(
2015. márc. 20. 21:16
5/9 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen fogzáskor, nekünk az aloe propoliszos krém hozta helyre.
6/9 anonim válasza:
Fogzáskor szokott lenni a lányomnak is.
7/9 anonim válasza:
Fogzásos pír ha alvás után jelentkezik és nem múlik el.Másnapra el szokott tünni ne aggódj.Megindult pár fog.
8/9 anonim válasza:
Lehet lepkehimlő is.A kisfiamnak is most volt.Milyen formája van?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most reggelre sokkal szebb lett neki, megvan a helye hol volt piros, kicsit szárazabb is a bőre ott. Kicsit megnyugtattatok, :), akkor valószínűleg tényleg fogzás lesz. Utána olvastam a lepkehimlőnek is, semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Vagyis nem vagyok orvos, de semmi hasonló tünet, semmi lepke formájú kiütés.
2015. márc. 21. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!