Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Cegléden keresek Dévényes...

Cegléden keresek Dévényes gyógytornászt?

Figyelt kérdés
6 hónapos a picim és "szinte" semmit nem akar csinálni. Már magától hasra fordult párszor ,de rettenetesen utál hason lenni. 1 perc után rögtön ordít. Próbálkoztam már mindennel. Játékokat raktam elé, simogattam semmi nem használ. Próbáltam úgy forgatni, hogy plédre raktam és gurogtattni próbáltam de ellenkező irányba megfeszíti magát...kétségbe vagyok nagyon esve mert le van maradva a korához képest. Köszönöm a segítséget!
2015. febr. 22. 13:38
 1/1 tjudit91 válasza:
szia! hív fel a központot, ott meg tudják mondani, hogy van-e. Itt van a telefonszámuk: +36 1 355 5392 :)
2015. ápr. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!