Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy kell használni az infecto...

Hogy kell használni az infecto dell szemölcs ecsetelőt?

Figyelt kérdés
Kislányom nyakán van egy nagy szemölcs és több kisebb. Azokat kéne bekennem ezzel az ecsetelővel, de olyan gondom van, hogy mivel csak 1 éves, nem tudja mit akarok, így nem hagyja, hogy bekenjem az ecsetelővel. Másik gondom, hogy az ecset tiszta kemény műanyag, egy csepp sem marad rajta a szerből, így hogy cseppentsek úgy mégis? Valaki aki ismeri ezt a szert segítsen! Köszi ha válaszoltok!
2015. febr. 20. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak is voltak szemölcsei ez az egyetlen szer ami hatásos! Én fogpiszkálóra tettem egy nagyon kevés vattát majd belemártottam a szerbe és úgy kente be vele, de ne sok legyen a vattán, ne csöpögjön! Ha nem hagyja magát sajnos le kell fogni! Addig kell kenni vele, amíg jól be nem pirosodik, utána nyom nélkül el fog gyógyulni!
2015. febr. 20. 15:00
 2/2 anonim válasza:
En most hasznalom az ujjamon levo szemolcsre.. Elso alkalommal. A fulpiszkarol leszedtem a vattat annyira h egy keves meg maradjon rajta, aztan azt martottam a tegelybe. Jobb mint a hozza adott ecsetelo, de vigyazni kell mert nagyon mar.
2022. nov. 26. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!