Mitől lehet? Volt már így a gyermeketek?
Figyelt kérdés
3 éves kisfiam már egy hete folyamatosan köhög, kb 5 másodpercenként, este még rosszabb! Inkább olyan köhögés ingere van.Voltunk orvosnál, már a második antibiotikumot kapja 1 hét szünet után,meg Aerius oldatot kapott estére, de semmi változás! Egyébként asztmás, de hiába fujok be neki semmit nem használ az sem... Láza nincs, tüdeje tiszta. Van valami ötletetek mivel segithetnék rajta?2015. febr. 12. 19:33
1/5 anonim 

válasza:

Eynyém is asztmás. Utóbbi betegségnél ő is így köhögött. Én Sinecodot adtam neki este, és egész nap 4, később 6 óránként a Ventolint. Ha van porlasztótok, inhaláljatok sós vízzel minél gyakrabban, de ne este, mert az is köhögteti. Az Aerius allergiás köhögésre jó, lehet, hogy most nem az a baja, azért nem segít. Napközben lándzsás útifű szirupot adtam neki párszor, picit segített.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!A Sinecod vény nélküli? Amúgy van inhalátorunk, de én is észrevettem, hogy utána rosszabb!.Salvus vizet is próbáltam, de nincs változás.. Megegyszer köszönöm a segítséget!
2015. febr. 12. 20:08
3/5 anonim 

válasza:

a szoba levegője, vagy páratartalma biztos hogy ingerli
vagy egyéb (kutya, macska levált szarurétegei, stb)
vagy szmog kintről
4/5 anonim 

válasza:

A Sinecodot fel kell íratni, van belőle szirup és cseppek is. Eddig ezt találtam a legjobb köhögéscsillapítónak, nem hiába csak egyszer, este lehet adni.
5/5 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm a válaszokat! Ma voltunk dokinál, azt mondta nem tudja mitől lehet, mert nincs semmi gyulladása.. Holnap viszem magán Pulmonologiára, kíváncsi leszek mit mondanak.Mégegyszer köszönöm a segítséget!
2015. febr. 13. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!