Mitol zold a szeklete?

Figyelt kérdés
3 honapos babomnak zold folyos a szeklete mar nagyon regota de nagyon szepen fejlodok ,csak anyatejes baba...egy piciket fajt a hasa az elejen de mar nincs ilyen gondunk, lehetseges en eszek valamit amitol zold a szeklete
2015. febr. 12. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám 3,5 hónapos, és ő is nagyon régóta zöldes szinűt kakil, és folyós is.Addig volt sárgásabb amig tápszert is kapott, de amióta megint csak anyatejes visszatért a zöldes "árnyalat". Már neki sem fáj a hasa, és mégis. Csak laktózmentes tejterméket fogyasztok és semmi mást nem eszem amit nem ajánlanak.Tulajdonképpen bármit eszem nem változik. Kérdeztem a védőnőt hogy adjak e neki probiotikumot, azt mondta ha anyatejes és amúgy szépen fejlődik nem kell.Ennek ellenére engem is aggaszt a dolog, de eddig hasfájásra annyi mindent adtunk neki, nem akartam még ezzel is tömni. Lehet érdemes lenne megpróbálni???
2015. febr. 12. 21:17
 2/3 A kérdező kommentje:
lehet hogy tuleszi magat,mert szereti a hasat, nem tudom,csak nem szeretnem potyara az orvosi rendelobe cipelni annyi beteg kozze,hatha jart igy valaki :D
2015. febr. 13. 08:26
 3/3 anonim válasza:
teljesen zöld az epeváladék főleg ha híg ami eszméletlenül erős hasfájást tud produkálni
2015. febr. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!