Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szerintetek ez lehet bárányhim...

Szerintetek ez lehet bárányhimlő kezdete? Kép lent!

Figyelt kérdés

Ha nem bárányhimlő akkor mi lehet? Több napja nyűgös, nyugtalan, volt egy kis hőemelkedése, 37,1 popsiban mérve. Tegnap este még a leírtakon kívül nem volt semmi rajta...

Holnap megyünk ügyeletre az tuti!!

[link]

2015. jan. 30. 19:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bárányhimlő. Holnap vidd el ügyeletre.
2015. jan. 30. 19:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Mindenképpen! most néztem utána, és inkább a rózsahimlőre hajaz!
2015. jan. 30. 19:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

dehogy bárányhimlő :) az nagy hólyag, nem kicsi piros folt... ez vagy melegkiütés vagy vírus miatt szokott ilyen pötty lenni, de lehet allergia.

egyébként a babáknak magasabb az alap hőjük, náluk a normál hő 37,2-ig van, szóval még csak nem is hőemelkedés amit írsz :)

2015. jan. 30. 19:50
 4/15 A kérdező kommentje:

köszönöm! első baba, és most van az első ilyen dolog! :)

Csak olyan meleg volt a feje, de nem hagyta magát hőmérőzni, fél perc alatt volt ez a mérés.

2015. jan. 30. 19:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt beteg? Kisfiamnak vírusfertőzés okozott hasonló kiütést. Ha popóban 37,1et mutatott, abból még 0,5öt le kell vonni.
2015. jan. 30. 19:57
 6/15 A kérdező kommentje:
nem, nem volt még beteg! ez a levont érték. holnap mindenféleképpen elmegyünk az ügyeletre..
2015. jan. 30. 20:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ma jött ki. Ugyanilyen kiütés. 3 napos láz a neve. Olvass utána. Annyi, hogy elviekben 3 napig magas láznak kéne lenni, aztán jönnek ki a kiütések. Nálunk meg is volt. A doki még vérvételre is elküldött minket, mert nem tudta mi ez, de csak azt mutatta ki, hogy vírus van a szervezetében. Aztán valaki nekem is mondta, hogy van ilyen és igaza lett. Nagyon meg voltam ijedve, mert 40 fokos láza volt és semmi más panasz. Volt étvágya, a kedve sem volt rossz, nem fájt torka, semmi az égvilágon a lázon kivűl.
2015. jan. 30. 20:12
 8/15 anonim ***** válasza:

[link]

Utolsó vagyok. Ezen az oldalon látszik a legjobban a képen és tök jó leírja mi is ez.

2015. jan. 30. 20:19
 9/15 A kérdező kommentje:

Neki a kedve jó, jön-megy, nevetgél, de alig eszik! :(

Nagyon szépen köszönöm nektek, olvasgatok bőszen!

2015. jan. 30. 20:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A bárányhimlő nem ilyen, nekünk nemrégen volt, mondjuk mire rájöttem, hogy az és orvoshoz is eljutottunk volna (hétvégén, vidéken), addigra már kezdett beszáradni és el is múlt gond nélkül magától.

Szerintem is parvo lesz inkább és az csak a terhesekre veszélyes, engem eddig kétszer néztek rá az immunológián.

Szerintem nem kell aggódnod és jó, ha átesik rajta, utána már védett lesz.

2015. jan. 30. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!