Szerintetek ez lehet bárányhimlő kezdete? Kép lent!
Ha nem bárányhimlő akkor mi lehet? Több napja nyűgös, nyugtalan, volt egy kis hőemelkedése, 37,1 popsiban mérve. Tegnap este még a leírtakon kívül nem volt semmi rajta...
Holnap megyünk ügyeletre az tuti!!
dehogy bárányhimlő :) az nagy hólyag, nem kicsi piros folt... ez vagy melegkiütés vagy vírus miatt szokott ilyen pötty lenni, de lehet allergia.
egyébként a babáknak magasabb az alap hőjük, náluk a normál hő 37,2-ig van, szóval még csak nem is hőemelkedés amit írsz :)
köszönöm! első baba, és most van az első ilyen dolog! :)
Csak olyan meleg volt a feje, de nem hagyta magát hőmérőzni, fél perc alatt volt ez a mérés.
Neki a kedve jó, jön-megy, nevetgél, de alig eszik! :(
Nagyon szépen köszönöm nektek, olvasgatok bőszen!
A bárányhimlő nem ilyen, nekünk nemrégen volt, mondjuk mire rájöttem, hogy az és orvoshoz is eljutottunk volna (hétvégén, vidéken), addigra már kezdett beszáradni és el is múlt gond nélkül magától.
Szerintem is parvo lesz inkább és az csak a terhesekre veszélyes, engem eddig kétszer néztek rá az immunológián.
Szerintem nem kell aggódnod és jó, ha átesik rajta, utána már védett lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!