Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lázmérés mivel hol hogyan?

Lázmérés mivel hol hogyan?

Figyelt kérdés

Nektek mi vàlt be a baba làzmèrèsènèl?

7hónaposom beteg, a homloklàzmèrő minden màsodpercben màst mèr, a digitàlis nem kapcsol be a hagyomànyos pedig nem lehet 5 percig fenèkben tartani....

Most nem volt màs vàlasztàsom alvàs közben hónaljban mèrfwm, de ez így nem megoldàs.

Ki mit javasol? Mit vegyek a gyógyszertàrban?

2015. jan. 23. 13:42
 1/5 anonim válasza:
Nekem a flexibilis végű digitális bevált, a dm-ben vettem. Nem lehet, hogy csak azért nem kapcsolt be, mert lemerült az elem?
2015. jan. 23. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mindig a számmal mérem a hőjét. Bőven megkülönböztethető a normál testhőmérséklet ,a hőemelkedés és a láz. Nem kell hozzá szadizni a gyereket és mindig "kéznél" van.

Hú, mennyit szenvedtem a lázmérővel feleslegesen...

2015. jan. 23. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Sima digitális hőmérő hónaljban mérve, csak közben fogd le a gyereket, nézegessetek valamit, tereld el a figyelmét. VAgy mérd meg magadnak, persze úgy hogy lássa aztán neki. Az ilyenekre fogékonyak.
2015. jan. 23. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Digitális fülhőmérőt használtam pici korától.
2015. jan. 23. 14:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Mèg ezelőtt nem talàlkoztam làzas gyerekkel így nekem ez mèg nem megy.

Köszönöm a vàlaszokat!

2015. jan. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!