Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Valaki ismer BUDAPESTEN egy...

Valaki ismer BUDAPESTEN egy jó fül-orr-gégészt?

Figyelt kérdés

Ma elvittem időpontra a 3,5 éves lányomat a Bethesda kórházba, Bacsa Judithoz.

Lényeg annyi, hogy 1,5 éve jár közösségbe és az utóbbi fél évben a 8. antibiotikumos kúrán vagyunk túl. Mindig a mandulájával van probléma. Utolsó két antibiotikum között 1 hét telt el kb. és 2× ültem vele a buszon (amikor mentünk és amikor jöttünk a gy.orvostól) és már megint elkapott valamit.

A mandulája egyáltalán nem gyógyul ki belőle. Az antibiotikumot előállító gyógyszercégeket konkrétan már mi finanszírozzuk .

A dr.nő közölte ma, hogy "Mi a probléma?" Ő nem venné ki a manduláját, tartsam otthon 2-3 hónapig, majd utána úgyis nyár jön (célzott arra, hogy a gyerek úgyis otthon lesz), majd aztán szeptemberben mehet újra óvodába. Ha megint problémánk lesz (állandóan beteg), akkor esetleg vigyem el a Heim Pál-ba, mert ott amúgy is szeretik a "Mandula felező műtéteket".

Na, most szerintem ti is felfogjátok épp ésszel, hogy amit ő javasolt út, abszolút NEM járható!

Emiatt keresnék egy normális fül-orr-gégészt, aki hajlandó és foglalkozik is a problémánkkal.

Nem mellesleg, a lányom köhög tegnap délután óta igen csúnyán, orrából folyik a takony. Azon kívül, hogy megnézte/megvizsgálta, még annyit se mondott, hogy baja van-e a gyereknek (orvosi diploma nélkül állítom, hogy megint beteg, a vak is látja) vagy egyáltalán írt volna fel valamit (gondolok itt a szokásos Fenistil csepp + C-vitamin lábtörésre is kombináció).

Köszönöm a segítséget!

u.i.:

Az immunerősítő gyógyszercégeket is mi szponzoráljuk!

2015. jan. 16. 18:06
 1/8 A kérdező kommentje:

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy a magánrendelését készségesen felajánlotta!

Alig vártam a végén, hogy közölje mennyit kell borítékban átadnom ahhoz, hogy megműtse a gyerekem.

2015. jan. 16. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Én magán dokit tudok ajánlani, ő viszont nagyon jó. Dr fent Zoltán
2015. jan. 16. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Dr.Barkóczi Beáta főorvos asszonyt tudom ajánlani:

Szent Imre kórház vagy Vörösvári út(3.ker) rendelőintézet

Családilag járunk hozzá,anno 6 éve a fiamat ő műtötte a mandulájával.Aztán anyósomat két éve a hangszálával,és megfázással/fül gonddal én is voltam már nála-szóval egy kipróbált doki:)

Szakmailag is mindig meg voltunk elégedve,emberileg is kedves,segítőkész.

Átérzem a helyzeted,fiammal mi is egy több hónapos kálváriát jártunk végig.

Ha van kérdésed és tudok szívesen válaszolok

2015. jan. 17. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Hú, a Bacsát ismerem. 8 éve is ilyen bunkó volt. Megkérdezte: "Ha most azt mondom, hogy fel kell szúrni a gyerek fülét, mit szólnak?" Nagyon bunkó stílusban...mintha nem kezelném a gyereket... Igen, ő csak maszekban kedves. Egyik ismerősöm is panaszkodott. Heim Pál Kh, Dr. Lőrincz Anikó nagyon rendes. Végül ő műtötte a fiam.
2015. jan. 19. 11:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az infókat!

Még a kérdés kiírásának napján, este üzenetben kaptam egy orvost. Fel is vettem vele a kapcsolatot és holnap délre vihetem is a lányom, azonnal elvállalta.

Remélem, hogy most már sínen vagyunk!

2015. jan. 19. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok?

Mit mondott az orvos?

Mi szintén az Imrébe járunk,Horváth Zsuzsa doktonő műtötte a lányomat,szeretettel tudom ajánlani.

Ahogy a fent már említett Barkóczi Beátát is,ő is egy tüneményes doktornő!

2015. jan. 21. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
dr. Juhász Zsuzsanna. Lurdiban rendel. Drága, de hatékony. Tőle tanultam a Proetz kezelést, és itthon a lányomat rendszeresen kezelem, és arcüreggyulladásból gyógyította fel antibio nélkül. Neten is fenn van.
2015. aug. 11. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem pont velük nincsen jó tapasztalatom:(

Nincs is olyan modern felszereltségük,az én problémámon nem is igazán tudtak különböző gépek híján segíteni(pl.nincs gépi fülmosás sem,ami nagyságrendekkel előnyösebb,mint a kézi,fecskendős).

Én még Lehr Edina doktornőt tudom javasolni,nagyon modern rendelő,és a doktornő is szuperkedves

2015. aug. 11. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!