Egy hete kapja a köptetőt és nem köhög?
Figyelt kérdés
Keveset adtam neki vagy nincs is rá szükség?
1,5 éves 2 évesnek való rinathiolt ajánlottak neki, ezért kapot kicsit kissebb adagot.
2014. dec. 25. 14:28
1/5 anonim válasza:
Miért adtál neki köptetőt, ha nem köhögött? Én akkor adok a kislányomnak köptetőt, ha köhög, de nem szakad fel. Ki mondta, hogy kell neki?
2/5 A kérdező kommentje:
Orvos mondta, hogy adjam neki. Nagyon taknyos volt és piros volt a torka.
2014. dec. 25. 15:25
3/5 anonim válasza:
1.vagyok.
Ha orvos mondta biztos szüksége van rá. Én akkor nem adok köptetőt ha "csak" az orra folyik. Szívd ki minél többször, használj orrcseppet és esetleg onhaláljatok nem forró gőznél.
4/5 anonim válasza:
De nem is köhögött egyáltalán se a köptető adás előtt,se közben? HA nem,akkor nem kellett volna adni,igaz baja nem lesz tőle,ha meg köhögött,de már nem,akkor meg már kiköhögte amit kellett,1 hét elég volt.
5/5 anonim válasza:
Egy fajta köptetőt 4-5 napig javasolnak.
Piros torokra nekünk a doki mindig tantum verde sprayt ajánl. Persze, ha nem durva a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!