Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Egy hete kapja a köptetőt és...

Egy hete kapja a köptetőt és nem köhög?

Figyelt kérdés

Keveset adtam neki vagy nincs is rá szükség?

1,5 éves 2 évesnek való rinathiolt ajánlottak neki, ezért kapot kicsit kissebb adagot.

2014. dec. 25. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért adtál neki köptetőt, ha nem köhögött? Én akkor adok a kislányomnak köptetőt, ha köhög, de nem szakad fel. Ki mondta, hogy kell neki?
2014. dec. 25. 15:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Orvos mondta, hogy adjam neki. Nagyon taknyos volt és piros volt a torka.
2014. dec. 25. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Ha orvos mondta biztos szüksége van rá. Én akkor nem adok köptetőt ha "csak" az orra folyik. Szívd ki minél többször, használj orrcseppet és esetleg onhaláljatok nem forró gőznél.

2014. dec. 25. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
De nem is köhögött egyáltalán se a köptető adás előtt,se közben? HA nem,akkor nem kellett volna adni,igaz baja nem lesz tőle,ha meg köhögött,de már nem,akkor meg már kiköhögte amit kellett,1 hét elég volt.
2014. dec. 27. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy fajta köptetőt 4-5 napig javasolnak.

Piros torokra nekünk a doki mindig tantum verde sprayt ajánl. Persze, ha nem durva a helyzet.

2014. dec. 30. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!