3 hónapos védőoltás után megváltozott a kisfiam viselkedése. Volt valakinek hasonló?

Szerintem ne magad hibáztasd, az az igazság, hogy ezek a védőoltások tele vannak minden sz.rral. És még nem is annyira a 3 hónapos, hanem a 15 és 18 hónapos. Nálunk mindkét gyereknél durva idegi tüneteket csinált, a fiamnak utána epilepsziaszerű rohamai voltak, a lányom meg azóta rángatja a fejét, elég rémisztően... Unokaöcsémnek meg feji tremorjai lettek szintén a 15 hónapos után.
Nem reklám, de a homeopátiás kivezetés sokat érhet, nekünk a kivezetés után minden tünet megszűnt.

A férjeddel szemben még megérteném, hisz ő fogta le, összeköti vele.
De hogy általánosságban miért lett rossz kedvű azt nem értem. Védőnőnek esetleg nem említetted, tapasztalt e már ilyet?

1 - es, feltételezem hogy leginkább azért, mert a 18 hónapos oltást már rég megkapta pár hónaposan, tehát az nem egy másik oltás, nem rosszabb semmivel. :) Nézd csak vissza a kiskönyvben. Az csak egy ismétlő.
Kérdező, a férjeddel lehet hogy azért nincs kibékülve, mert ő segített az oltásnál. Egyébként nem tudom...

Nem pontoztam le senkit, sőt mindjàrt megköszönve a vàlaszokat pozitivan èrtèkekek mindenkit.
Szóval akkor senki nem tapasztalt hasonlót, de kèpzeljètek ma reggel mintha javult volna az àllapot, remèlem nem csak bebeszèlem magamnak ès minden visszatér a régi, boldog, dumcsizós kerékvàgàsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!