Kinek milyen immunerősítő vált be? Már egyszerűen nem tudom mit adjak 4,5 éves kislányomnak.
A Béres csepp nagyon jó. Én nagyon szeretem még a Forever-nek a gyerekvitaminját, illetve a Multikid Immuno-t. Mi most ezt a kettőt szedjük váltva 2 naponta. Túl sokat sem akarok nekik adni, de azért valami meg csak kell :)
Nehéz dolog ez amúgy, mert az egyik gyerek nem szed semmit, mégse beteges, a másik meg mindent kap és még úgy is. Ki kell tapasztalni, hogy kinek mi válik be, sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy nincs olyan módszer vagy készítmény, ami mindenkinek a tuti megoldást jelentené.
Az én fiam kapott Ribomunyl immunerősítőt is 2 évesen, mert ugyenebben a cipőben jártunk, mint Ti. Akkor rögtön nem éreztem a hatását, de tény, hogy azóta eltelt közel 3 év és már sokkal jobb a helyzet. Hogy ettől-e, vagy az idő műlása, meg a bizonyos betegségeken való "átesés" hozta meg a javulást, ezt nem tudnám megmondani :)
Szia!
Beszélni kellene a háziorvossal, és amennyiben mindig felsőlégúti formában tér vissza a betegsége, azaz jellemzően ezek viszik a hátukon a betegen töltött időszakokat, akkor a Bronchovaxom port kellene megpróbálni, ő fel tudja írni. Ez nem vitamin, hanem roboráló készítmény, liofilizált baktériumok lizátuma van benne egészen konkrétan. Sok esetben meg tudja szüntetni ezeket a periodikusan ismétlődő nyűgöket. Amennyiben nem jön be, és ennek ellenére is gyakori lázzal, felső légúti megbetegedésekkel dől ágynak fül-orr-gégésszel kellene konzultálni, és elgondolkozni a mandulák eltávolításán.
Immunotrofina és Protexin Junior.
A kicsi ezeket szedte és az oviban már az óvónőktől kérdezgette a többi szülő, hogy mi hogyhogy sosem vagyunk betegek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!